09 coming soon

24 timmar och tjugotre minuter kvar av detta året
kan inte vänta egentligen... ett rätt långt tag har jag bara längtat efter att lägga 2008 bakom mig helt och hållet.
ett nyårslöfte hade jag i år, det var att skriva dagbok varje dag, och märkligt nog har jag klarat det. (fast vissa veckor när skolan varit för hemsk och allt har kretsat runt andra saker har jag vart tvungen att skriva för veckans alla dagar på söndagskvällen.... men ändå, det räknas väl?)
min lista på nyårslöften kan nog göras hur lång som helst (nästan). jag kommer på nya saker hela tiden.
- frukost 7 dagar i veckan (äpple i bussen på vägen till skolan = verboten)
- LEVA, inga mer ensamma lördagskvällar (iallafall nästan inga)
- mindre godis, mer mat
- hur tråkigt det än kan låta, bra betyg. mvg i svenska A...........
+ några saker som jag inte skriver här för det känns lite för personligt

om ett dygn firar jag det nya året med mina finaste vänner. det blev inte fest som det var tänkt tyvärr (stackars sofie blev sjuk), men detta kommer bli riktigt bra ändå, för jag har kul 24/7 med dessa människor som är b ä s t!
i min nya svarta spetsklänning från monki står jag och är asglad för att nyår innebär en nystart och det behöver jag.
HAPPY NEW YEAR folks!

feliz navidad

GOD JUL!!!!!
japp, nu är klockan typ kvart över 12 så det är faktiskt julafton nu. 
efter tre timmar vid ett uppesittarkvällsprogram (?) på svt som bjöd på för lite musik men väldigt mycket skratt ska jag krypa ner i sängen och sova ett tag, imorgon kvart över 9 sitter jag bänkad och kollar på julkalendern. nej, jag har inte sett ett enda avsnitt av den före nu, men är det julafton så är det. vid 12 sjunger jag solo på julbönen i kyrkan, hähäh. 
god natt skumtomtar!

tralala

EN SKOLDAG kvar till jullovet, PAARTY!
det känns som att jag bara har smällt i mig massa bakverk idag:
3 chocolate chip cookies
1 chokladfudge
1 christmas cookie
2 lussebullar
2 anisgrisar 
give me five, heheh! det är ju jul snart för guds skull! 
(och jag har inte köpt en enda julklapp än, ni vet vart ni kommer hitta mig i helgen då, höhöh) 


ssssswisch

jag tycker inte om snö, slask, is på vägarna och kyla. 
bitter. 
HEJDÅ

running out of time

gud vad jag är trött och gud vad jag inte får sova. vi ska ha powerpointpresentation imorgon, KUL (ähm). KUL att mitt powerpoint knappt funkar och jag kan inte öva för det segar till sig hela tiden. hoppas att kerstin förstår. 
sen har vi ju samhällsprov imorgon också. great. 
fy vad jag hatar den här kvällen. ska nog strejka och gå och lägga mig snart. förhoppningsvis sover jag ända tills julafton. 
(nej just det, vi ska ju ha luciatåg TJUGO ÖVER SJU imorgon så jag måste gå upp ur sängen om cirka 7 timmar...) 

blink blink

yeah, WE NAILED IT kan man säga. även om vi inte hade mycket publik så är vi NÖJDA! en liten kille sa till mig att jag var duktig, gulligt liksom. 
efteråt satt vi längst bak i fikabussen (något mysigt kristet påhitt) och åt gratis bullar och pepparkakor. det var varmt och mysigt och sofforna var sköna. sen bad han oss spela och sjunga där i bussen också. han filmade till en introduktionsfilm eller någonting. så om ni besöker fikabussen på hultsfred eller något så är det jag som sitter där och sjunger i min älskling har ett hjärta av snö. så ni vet, hähä
jag längtar inte till imorgon, för denna veckan kommer bli jobbig och jag skulle helst vilja ha lite mer helg. jag var tvungen att gå upp TJUGO ÖVER ÅTTA i morse för att vi skulle öva. damn. 
nu ska jag nog fixa lite inför powerpointen, efter det ska jag riva sönder schemat jag gjort inför veckan eftersom jag inte alls följt det, och måste trycka ihop ännu mer saker på färre dagar. ih. 
see you. 

light in the dark

jag vill bara säga till alla er som mår dåligt att; ge aldrig upp. det finns alltid något bra som kan vinna över det dåliga. det finns ett ljus därute som väntar på var och en. 
jag har haft mina dåliga perioder då allt känns mörkt, svart och uppochner. men det har alltid funnits något som fått mig att komma tillbaka, att leva livet. 
släpp aldrig taget. 
<3

are you tired of being an object

vöikers-rottne 4-1. skitmatch. åtminstone för min del. 
idag hade jag tänkt att fixa till powerpointpresentationen på torsdag (nervbryt bara jag tänker på det), men jag har typ skrivit 7 rader bara, heja! nästa vecka kommer bli min död. mycket i skolan, hundra luciatåg, klipptid, match, träning, ännu fler luciatåg, GAAAH. jag är stressad över det, på en lördagskväll. great. hinner knappt tänka nu för tiden, så mycket som händer hela tiden. 

imorgon är det julskyltning här i rottne. det ska bli mysigt. vi ska spela med bandet klockan 3 också, hoppas for god sake att det går bra. anders vågar knappt visa sig i rottne efter förra året, då det gick så otroligt apdåligt när vi sjöng med kören, vi hördes inte fast de hade skruvat upp volymen på mickarna så det blev rundgång. revansch hey! 

måste tillägga att min historialärare var söt och satte 31/30 på mitt historiaprov bara för att det var, som han sa, "så jädra bra". då blev jag faktiskt väldigt, väldigt glad! gymnasiet går bättre än vad jag trodde, trodde att det skulle vara ett sånt HÄR stort steg från högstadiet. men nu känner jag nästan att det var ett för litet steg...

NU: ingenting. hihi. eftersom jag inte har något liv ska jag kolla på stjärnor på is-finalen och dricka fanta ikväll. 
HEJ! 

now it burns so it must be fire

idag har varit en bra dag, helt okej iallafall. finns inte så mycket att säga om skoldagen eftersom alla skoldagar ser pretty much the same ut. fredrik var söt när han skulle imitera riddarna under något fältslag, hähä vi blev inte så lite chockade om man säger så! 
efter skolan så var jag tvungen att vänta TRE timmar lite drygt eftersom vi skulle ha extrarep med kören. segt tänkte jag, men jag fick fel. träffade erik och hoffe, och sen även sebbe och umgicks med dem hela tiden. they are great! vi satt på Snitz (en killklädaffär jag aldrig vart inne i) och snackade och jag lekte smakråd =P 
sen sjöööng vi sen rusade jag ner till bussen i regnet och jag HANN även fast det var på håret. skönt att komma hem en timma tidigare liksom. men jag lär väl få betala för att jag sprang, enda sen i måndags har jag haft sån EXTREM träningsvärk att jag börjar tvivla på att det ens är träningsvärk längre. när vi var tvungna att gå upp till sal 334 på våning 4 var jag inte happy. trappor är det värsta. 
NU: ögna igenom matteboken (prooov imorgon), läsa några sidor samhäll, äta lite mackor och kladdkaka och SOVA. 

(dagens låt - Patchouli med The Ark - LYSSNA) 

RSS 2.0