"I'm an... EIGHT?!"

ahhh, citatet ovan är från vänner då ross är klantig och råkar solduscha flera gånger på framsidan och inte en enda på baksidan... ni kan ju tänka er resultatet. JAG KÄNNER MIG SOM ROSS! jag är knallröd på ryggen och fesvit på framsidan av kroppen. INTE VACKERT. så går det om man rensar ogräs i två timmar i stekande sol utan att smörja in sig med solkräm. tänkte ju optimistiskt innan "jag vill bara ha lite färg", men nu ångrar jag mig bittert.

jag borde packa klart nu känner jag. ska tälta med ett härligt gäng människor i morgon kväll, och innan dess ska jag till Öland över dagen med fina Erika! ska BARA sola framsidan. JAPP! kommer bli en alla tiders dag känner jag på mig.
jag ÄLSKAAAAAR det här sommarlovet!

det bränner

jag är lite bränd, men bara lite. sådär att det svider när man tar av och på sig kläder, men inte så att jag sitter här och gråter.

mina planer inför kvällen ser ut såhär (de är bara två men ändå):
- övningsköra! nu när jag kommit igång vill jag bara köra mest hela tiden.
- baka rabarberpaj! (hahaha Julias nya liv fortsätter.... äsch jag tränar ju iaf)

haft en mysig dag med mysigt folk på mysiga Evedal idag. oja. det var lite kallt och blåsigt emellanåt dock. imorgon blir det fika med Sofie och Marlene (kanske ute i Linnéparken?) och på kvällen pratades det om grillfest, men jag vill också träffa min pöjk. inte sett röken av honom sen i söndags, sorgligt. SAKNAR HONOM!

HEJHEJ jag älskar livet just nu, hoppas ni också gör det =D

sommarlov!!!!

det är sommar idag, på riktigt! har firats (?) med letande efter en bortsprungen katt (vi hittade den tack och lov) och stek på Evedal. hade en grymt kul kväll igår med Erika och Brenda med skräckfilm, tacos och ett kilo godis! man kan inte påstå att vi är för seriösa iallafall, hahaha. PÖSS.
ska fira den här dagen med en 200 g marabou-chokladkaka smak DIGISTIVE.
för vet ni vad, imorgon börjar mitt nya liv. ska ta tag i mig själv och börja träna efter körtelfebern, en joggingrunda på morgonen ska det bli. OCH DEN HÄR GÅNGEN SKA DET BLI AV.
tjaaaa :)

4/4

miss li - gotta leave my troubles behind
my baby gives me the love i've looked for all my life
he's the only one that i would take for my man
our relationship is good yeah it's one of its kind
but i've gotta leave my troubles behind


Emil, jag är så glad att jag har dig. <3

20/6

midsommar igår var mysigt tycker jag. inte jättejättekul kanske, men mysigt. vi åt trerätters hos Amanda som kockarna Sofie och Fredrika lagat till oss. GOTT GOTT! sen åkte vi in till Växjö där det inte var en kotte eftersom alla överger oss för Öland. så tog vi stadsbuss ut till Öjaby och myste hos Edith istället med film och prat och så. tumme upp!

idag fyller Emil 19! så senare ikväll ska jag till honom och säga grattis och sova där och så, hehe. dum som jag är har jag inte köpt någon present, men han vill faktiskt inte ha nåt och dessutom tog han studenten förra veckan. han får träffa mig som present istället, snällt va? :P

nu ska jag dra ner min bror och göra cornflakeskakor med honom. familjen åt nämligen upp alla jag hade gjort när jag var iväg igår, fatta vilken besvikelse. och jag är sötsugen. hihi.

jordgubbar ?!

GLAD MIDSOMMAR ALLA!
dagen ska firas med en tjejmiddag hos Amanda någonstans ute i bushen, får se vart bussen tar oss haha.
senare på kvällen blir det feeehehehest!
PUSS

LALALA

har fått in betygen på dexter nu, mvg i alla åtta kurserna kändes rätt fint hehe. bra start på gymnasiet iallafall!

har förövrigt haft en grym start på sommarlovet. i måndags var jag hos Matilda och spelade kubb med hennes familj bl.a., sen åkte vi hem till mig och sooov här. på tisdagen var vi på Samuels avslutning här i kyrkan. DET var skolavslutningskänsla ska jag säga! och skräll att det första hans klassföreståndare sa när jag och mamma gick in i hans klassrum var "Släktskapet är tydligt". alla, verkligen ALLA säger att vi är så himla lika. börjar väl tro på det själv nu, haha. resten av tisdagen spenderades med Emil, och igårkväll var jag hos honom och vi kikade skräckfilm och sådär.
vi såg Shutter som handlar om att det kommer konstiga skuggor in på fotografier. när jag kikade igenom bilder från Ramins fest nu i förmiddags drog jag såklart läskiga paralleller med filmen, KOLLA DEN HÄR BILDEN:



det var PRECIS såna vita skuggor det var på fotona i filmen. läskigt?! och nej, Marlene röker inte och hon håller inte ett cigarettpaket i handen, utan en kamera.

UUUUUH. to be continued.....
(glad att jag inte bor i Ramins hus, hehe)

sommarlov

grym start på sommarlovet enligt mig! eller ja... sommarlov?! känns snarare som vilken helg som helst. måste vara vädret. idag har det ändå vart helt okej, men jag har hållt mig inomhus ändå. lite trött, lite sliten. nu ska jag dra en förmodligen ganska lång resumé av helgens bravader.

skolavslutningen i fredags var väl inte allt för underbar kanske... det regnade, RIKTIGT MYCKET. jag råkade kliva ner i en djup vattenpöl med mina nya skor och det kändes som jag klev rätt ner i en sjö. inte behagligt. inte mycket till sommarkänsla. men ett PLUS är ju att jag inte grät ögonen ur mig som jag gjorde i nian. usch ja, det var en sorglig dag. i år rann snarare tårarna av skratt. oerhört KOMISKT var det när kören sjöng den blomstertid nu kommer i kyrkan och david (körledaren) viftar mot publiken, antagligen för att vi skulle sjunga med. men alla längst fram missuppfattar och ställer sig upp, vilket leder till att hela kyrkan ställer sig en efter en, och jag följer såklart strömmen men tänker "varför står vi upp?!?". förvirringen är total, kören tappar tonarten och vi står upp som några fån och inte sjunger vi med heller. det hela slutar med att david skriker "SÄTT ER NER!" åt oss och kören tar om allt från början. HILARIOUS!
mötet i klassrummet var inte heller så speciellt tårdrypande. fredrik höll ett vackert tal till vår mentor Hermann som gick i pension, snyft snyft (....), och vi (iallafall jag) skämdes som små kaniner för att vi inte hade köpt någon fin blomma eller vad som helst till honom. VI ÄR SÅNA MÖNSTERELEVER. inte. jag fick också ta emot två premier för mina extraordinära insatser i historia och samhällskunskap, hahaha. en pocketbok som verkar bra och en tjock bok om korstågen. hähä, fin sommarläsning. nä, jag ska faktiskt ta mig igenom Barack Obamas bok först har jag tänkt mig.
för att fira sommarlovet gick vi ner på stan, satte oss på Excelle och åt pommestallrik. fancy som sjutton! trevligt var det iallafall. man kommer nog inte träffa flickorna i klassen så mycket på lovet, tyvärr. därefter drog jag mig bort till Skåres och fikade med Jannie, Marlene och Camilla. alla tiders!

på kvällen var det PARTEY ute i Väckelsång! där var många av mina favoritmänniskor. och det var VERKLIGEN alla tiders! så fullkomligt lyckat. vad finns det att berätta om våra fester? tja allt eller inget, haha. fester som fester, ni kan nog bara gissa. galet och galet kul var det.

IGÅR var det maskeradparty hos Signe ute i Öja. jag känner att jag brett ut min kunskap om Kronobergs läns landsorter nu i helgen, verkligen. jag hade sämsta outfiten och var Luis Figo, hahah. Carro hade vart sjukt ambitiös och sytt både hennes egna och Signes utklädnad, hur duktig som helst! och ingen blev väl förvånad när hon vann tävlingen för bästa utklädnad haha! 

idag skulle jag egentligen träffat Emil men han är sjuk, igen. jag måste fört över mitt instabila immunförsvar till honom. det är smällar man får ta när man är med mig, hahaha. nä men ärligt talat så har jag inte vart helt frisk sen innan påsklovet, innan jag fick den rackarns körtelfebern. WELL ska sluta tycka synd om mig själv. hoppas iallafall Emil är frisk tills imorgon så vi kan träffas då, för jag saknar honom som en ko saknar sin kalv. känner att jag pratar lite kryptiskt, men jag är bara trött.

OCH JAG ÄR TAGGAD INFÖR SOMMARLOVET 2009! YEY!


imorgon!

idag var det sista riktiga skoldagen för imorgon är det skolavslutning! blir bara kyrkan och träffa klassen lite kort då. WIHO! ettan har ju gått helt sjukt fort, vi började nyss känns det som. och nu är hela läsåret över. skrämmade. men skönt.

jag försov mig i morse, råkade stänga av klockan i sömnen. hade ju faktiskt tänkt gå på tyskan, men jag missade den. sista lektionen med hermann som går i pension, känns lite taskigt att skolka från den faktiskt. menmen... blev väl rätt sent igår så, kom hem lite efter tio.

gårdagen var iallafall galet bra! Emil tog studenten (GRATTIS GRATTIS <3), jag var och kikade och sen åt vi trerätters på ett värdshus. rullade nästan fram efteråt, var lite mätt efter förrätten faktiskt. hahah. men det var mycket trevligt tycker jag allt! rolig familjj och bästa killen typ, bra kombination!

imorgon kväll blir det fest hos Ramin för att fira att det är sommarlov. på lördag blir det fest hos Signe. två kvällar i rad. är jag död sen? hoppas inte.

imorgon <3

PS. jag och Nikki är BÄST på Bohemian Rhapsody (förutom Freddie Mercury själv alltså). sjöng igenom hela två gånger i skolan igår, alla runt omkring blev irriterade men vi tyckte vi var duktiga :) sitta på Finns Tattoo och digga med i technolåtar med Nikki och Brenda så de som går förbi skrattar åt oss äger också lite.

uh ah katedral

idag har vi betraktat många nakna män och kvinnor i skolan. treornas skattjakt VETTU! verkar skitskoj så man längtar lite grann tills man går i trean. lite störd dag helt enkelt.
imorgon tar min sötnos studenten! jag har aldrig varit på en student förut, känns lite sjukt men någon gång måste ju vara den första.
och jag mår lite dåligt när jag ser alla studenter på stan för snart är jag ju också där och vad ska jag göra sen?!

söndagnatt

ett märkligt faktum såhär på måndagskvällen är att jag inte känner mig särskilt trött. jag vet ju att jag är det, men kroppen har nog vant sig vid att hålla sig vaken. men ja, trött innerst inne är jag allt, byter plats på ord när jag pratar och sluddrar lite allmänt. 2 timmars sömn blev det i natt. T V Å timmar, inför en härlig ny måndagsmorgon.

emma, erika och brenda anlände hit vid typ sex-sjutiden igår kväll. vi åt pizza och kollade fula filmer på youtube och skrattade till vi fick ont i magen och tårarna rann (talar väl för mig själv gällande tårarna). vi kikade chuck and larry-filmen och vänneravsnitt och åt helt extremt mycket godis. jag rullar fram numera, bara så ni vet. och sov gjorde vi inte. roligare att sitta och prata tills solen går upp och när erika väl somnade blåste vi på henne med blåsbälgen som det så fint heter. snälla flickor. underbart kul kväll/natt/morgon var det iallafall. KALAS!

skolan var väl lite mindre... fräsig. vi anlände cirka 50 minuter före vår lektion började, så vi ockuperade vilorummet och låg där halvt utslagna. härligt. härligt

jag har ätit jättemycket idag också? har inte tänkt på att jag ätit så mycket, men liksom, frukost, lunch, mellanmål hos erika, mellanmål hemma, middag och de traditionella JORDNÖTSRINGARNA tillsammans med Jannie och Marlene ikväll. för vi har suttit på min säng och knaprat och pratat på vårt tradionella lilla vis.

NU: äta? big nonono. sova? JA (L)

saturdayyyY

sverige är så fantastiskt dåliga och jag är så fantastiskt svensk som bryr mig.
0-1 i baken och vi kan väl glömma Sydafrika? SURT.
nä, nu ska jag kika på någon romantisk komedi (?) på fyran som jag missat typ en och en halv timma av? det är ju slutet som brukar vara bäst i sådana filmer, så jag är väl inte helt körd. skulle dock vara mycket trevligare att ha ett fint sällskap att se denna fina (?) film med. eller det skulle helt enkelt vara trevligare att ha ett fint sällskap här.
WELL efter lite övertalning, och garantier om att vi ska försöka vara stillsamma (lycka till till oss) så ska jag ha filmkväll med 3 trevliga flickor imorgon! på en söndag! vi kommer vara otroligt pigga på måndag, men det är sista veckan i skolan så ungefär ingen bryr sig? betygen kommer ju ändå inte ändras. kommer bli en trevlig morgonkväll känner jag på mig iallafall!
på måndag ska jag och Jannie och Marlene ha en traditionell Jannie, Marlene & Julia-kväll med en massa prat och jordnötsringar. låter fint i mina öron. och på onsdag tar emil STUDENTEN, ih! och på fredag är det sommarlov (helt sjukt overkligt för ettan har bara försvunnit?). fullspäckad vecka alltså, and I like it!!! antagligen fest både fredag och lördag kväll med. jag blir helt exhalterad bara av att tänka på det!
just ja, filmen var det ja. kommer somna direkt ändå. well, god natt mina få läsare och mina icke-läsare!

för hjältar och hjältinnor stannar kvar

jag har tråkigt, har så sjukt tråkigt. trodde det bara skulle vara skönt att inte ha något att göra, men jag hatar det.
min fining är sjuk idag, stackarn. så vi kan inte träffas, vilket suger rätt så väldigt mycket.
läste igenom mina äldsta inlägg jag skrev i bloggen, och jag kom till insikt gällande en sak. jag skrev som en fjortis! det gör jag kanske fortfarande, men det var brutalt att läsa.

gotta leave my troubles behind

nu är det helg (igeeeen, veckorna går sjukt fort!) och för första gången på typ en månad har jag ingenting alls planerat inför helgen, riktigt skönt. jag ska nog träffa E och kanske ha filmkväll med Emma, Erika och Brenda på söndag (eftersom vi alla har sovmorgon på måndag, haha!)
veckan har inte varit något spännande alls. hade en engelskaredovisning som gick helt okej och en svenskaredovisning som gick helt okej. that's it.
efter skolan idag vandrade jag på stan med mor min och kläder till avslutningen inhandlades - en kjol, ett linne och ett par skor. även ett par shorts på monki som var riktigt tuffa enligt mig själv och min mor hahah. tummen upp!
att det är shortsväder nu är lätt att förneka, det blåser och är typ nio grader och i helgen ska det bli SEX GRADER, i juni?! för en vecka sen var det ju 30+? Sverige är sjukt.

RSS 2.0