när orden inte räcker till

som f.d. hockeyfantast känner jag mig låg ikväll.

även om jag inte har brunnit för HV71 så har Stefan Liv alltid varit en respektabel spelare och en målis att lägga på minnet.

hur kan ett helt lag försvinna bara sådär?

helt obegripligt.
en tragedi.

tappar greppet?

gaaaaash! plugget har tagit över mitt liv. det är helt absurt. sitter på föreläsning två eller fyra timmar, pluggar tre, fyra timmar själv i universitetsbiblioteket och spenderar hela kvällarna med att läsa tjockisboken eller renskriva anteckningar. snälla någon, banka lite vett i skallen på mig! befria mig! jag håller på att bli överbelastad. var tog de rimliga proportionerna vägen? eller är det helt enkelt såhär det ska vara varje dag till januari? (förutom på fredagkväll för då ska vi till OSCAR och spela BEZZERWIZZER: Party edition) ......så att säga.

det är okej att känna


torsdag

känner mig helt plötsligt så himla trött på allting. som om ingenting är som det ska. orkade inte ens dra och torsdagsfika med mina vänner idag, att ligga i sängen och kolla på eva&adam kändes mer lockande. har sovit fyra timmar i eftermiddag. fattar inte?

(...)

ikväll ska jag (utan inbördes ordning)

1. bestämma outfits inför photoshooten imorgon... klockan 10.12 tuffar tåget ner till Malmö.
2. baka!!!! 
3. börja läsa in kurslitteraturen (fick paketet från adlibris idag, ingen återvändo. dock har de fortfarande inte dragit några pengar, fattar ej???)




RSS 2.0