seagrass and bracken is kissing her wavelet

uriel laughs i'm drinking water
dressed in the clothes that i have bought her
she looks like a lamb held up for slaughter
she is my solemn skies' daughter
but she's in the water and i'm gonna find her
down at the bottom she is alive
seagrass and bracken is kissing her wavelet
down at the bottom, and wave their bye-byes
you realize that i need comfort
words that are spells laughter that's transport
from day to day when words are spoken
when she laughs silence is broken
but she's in the water and i'm gonna find her
down at the bottom she is alive
seagrass and bracken is kissing her wavelet
down at the bottom and wave their bye-byes
this one's for you good friend and brother
if i would slip if i would kill her
then take these words, spread them above her
tell her i never could love her
cause she's in the water and i'm gonna find her
down at the bottom she is alive
seagrass and bracken is kissing her wavelet
down at the bottom, and wave their bye-byes
sheee...
sheee...
is in the water and i'm gonna find her
down at the bottom she is alive
seagrass and bracken is kissing her wavelet
down at the bottom and wave their bye-byes

bye
bye

(en av de allra finaste låtarna. the ark.) 

paintings

 
jag fick ett infall igår och började rita. det är inte likt mig,

lördagskväll

jag ändrade lite färger och sånt, kände för en liten förändring helt enkelt. 
jaha, nu är det lördagskväll, lite halvdeprimerande att sitta hemma... men men. nu har adventsstjärnan (den är självklart lila för att matcha mitt rum, haha) kommit upp i fönstret och mamma har satt upp julgardiner. mysigt. imorgon blir det kanske lussebak, who knows? första advent liksom, helt otroligt att det har gått så fort. det var ju just skolavslutning. galet, helt galet. 
gårdagen var toppen! vi slapp sista lektionen med kaj (...........) så jag följde med brendis hem och hade det trevligt. åt ravioli  for the FIRST time in my life, spännande. jag överanvände ordet spännande igår, hahah, allting var spännande typ ^o) erika joinade oss och vi gick ner på stan, eller tja, snarare upp. jag hade sånglektion, jag sjöng, de lyssnade. hohoh, spännande (ehm...). sen blev det piiiizza (vi var de enda som satt på  pizzerian, haha ensamt men desto roligare) och sen gick vi på bioooo. vi skulle se twilight, jag var spänd på om robert pattinson var precis lika snygg som alla säger, och ja, det var han faktiskt. dreeeeggel typ. jag glömde tillochmed att äta mitt godis för jag var så inne i filmen. den var SKITBRA! BRA DAG helt enkelt! puss på det! 


hejhejhejtjo

sitter här i skolan, mattelektionen börjar om cirka 1 timma och 5 minuter. med andra ord, Vi har ingenting att göra!! vi skulle egentligen suttit och läst en bok nu, men det är så svårt att koncentrera sig i skolan. jag ska läsa Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. hoppashoppas att den är bra!
efter skolan ska vi repa med bandet, ruuuuligt. men det är typiskt att vi repar samtidigt som innebandyträningen är, för då missar jag den och tränar bara EN gång i veckan. det är inte bra, jag kommer komma helt ur form. höhöh.
i förrgår spelade vi match mot Vöikers. det blev 2-2 (när vi var såhääär nära att avgöra med typ en minut kvar råkade jag smälla mitt bakhuvud stenhårt i väggen i ren frustration. aaaaj!). men Vöikers är nog alltid roliga att möta, CHILLA liksom!
nu sjöng Anna-Maria just på en Fem myror är fler än fyra elefanter-låt (bom-bom-bom-bom ni vet) så nu är det nog bäst att vi hittar på något annat så piggmaskarna börjar hoppa i kroppen. HEJ PÅ ER!

skolanpolarn

hejhejhej!
jag är i skolan, vi fick sluta tidigt idag. nu måste jag vänta TVÅ TIMMAR OCH EN KVART tills jag ska repa med bandet. hurra, eller inte. funderar på att köpa något ätbart och sätta mig och plugga historia där uppe. vi har historiaprov imorgon, medeltiden. feodalism, vikingar, livegenskap, gustav vasa, korståg och allt därimellan. usch.

ps. jag var på jesus christ superstar i malmö i söndags, ola salo var bäst och jag träffade honom efteråt. lycka!!!!

hejhejhejhejhej

nu bloggar jag .... 22.12 är klockan ... jag tänkte sova rätt så länge i natt, men äsch då. det är tråkigt att sova (fast rätt tråkigt att stiga upp också).
för ett tag sen skrev jag ut vår gruppuppsats i samhällskunskap som jag har satt ihop under kvällen. skönt att ha den klar åtminstone. höhöh.
skolan var väl ... som vanligt. roligaste överraskningen var väl att jag fick mvg på engelskaprovet! alltså jag fattar inte hur engelska kan ha blivit ett av mina bästa ämnen nu. jag har aldrig varit jättebra i det innan liksom. hoppas vi slipper göra muntliga redovisningar inom den snaraste framtiden. när jag pratar engelska snurrar min tunga ihop sig och ingen förstår ett ord... jag fruktar verkligen att behöva prata inför klassen. fruuuuktan!!!
efter skolan gick jag, emma, brenda och anna-maria och åt pizza på napoli. tjockt men goooott. sen upptäckte vi att det var vänner på tv:n där, så vi bytte platser så vi kunde se. HÖR OCH HÄPNA så var detta inte min idé (vännerfreak som jag är)!! de visade det avsnittet när chandler och joey slår vad med rachel och monica om en lägenhet. heheh... nä, ni har kanske inte sett detta, då blir det inte lika skoj. men jag fnissar allt lite för mig själv åt det!
på tal om hör och häpna så måste jag klippa mig snart (frisörsalongen här i rottne heter hår och häpna). mina toppar är kluvna, slitna, trassliga och allmänt skabbiga. funderar på att färga litegrann också, förändringar is the shit! vet inte hur dock ... kanske bara lite mörkare brunt. we'll see!
jag måste börja lägga upp lite bilder i bloggen snart också, den känns som rätt trist nu. fast jag är kanske en rätt trist person också. iallafall ibland!
imorgon efter skolan ska jag sjunga, sen ska jag och mamma ut till I11 och jag ska ta om mina enskilda skolfoton (för de blev så himla heeeemska!!). hahah, ambitiöst värre att ta om, men jag vill faktiskt ha mina kort :(
vi skulle spelat match imorgon på kvällen också. men det blev inget. jag sörjer, är verkligen matchsugen nu. vöikers var det också, vi blir alltid så taggade mot dem. hähä.
nä nu... nu är klockan 22.26. jag som gjorde en deal med skolsköterskan att jag ska lägga mig innan 10. synd... väldigt synd x)
nu fick jag lust att vara uppe ännu längre och göra ingenting bara för det ...
so long!

(och nu grämer jag mig över hur hemskt tråkig min blogg är och hur hemskt tråkigt jag skriver och hur tråkigt mitt liv verkar. det är rätt tråkigt faktiskt .... eller ja, iallafall på vardagarna)

...

jag kom och tänka på en sak;
hur kommer det sig att när man är med en viss person kan hela världen runtomkring försvinna?


oh happy daaaay

hejsvejs. 
ikväll är jag på grymt bra humör, haha! allt (nä, inte precis allt, men rätt mycket ändå) går fint just nu. finns inte så mycket mer att säga faktiskt. hehe :D 
imorgon är det fredag, skönt. denna veckan har varit lång. jag har inte några speciella planer inför helgen och det känns väldigt skönt, var rätt länge sen man fick ta det lugnt en hel dag ni vet. sånt behövs också! 

måste tillägga att jag faktiskt tycker att blondinbellas pojkväns (storstadpojken.se) blogg är väääldigt rolig. många tycker att han är omogen, men jag tycker bara att han är rolig. fast jag är kanske å andra sidan omogen själv ;) men läsläs!!

tjofräspuss!



om det vara vore så...

nu har detta råkat bli en "ytlig" blogg, så det är väl lite konstigt om jag slänger in något djupt idag. 

jag är väldigt, väldigt frustrerad på mig själv. jag är så himla dum, SÅ DUM!  

sen vill jag tillägga att vi var på en föreläsning i aulan i eftermiddags. den var helt galet bra. tack för att man får möjligheter att gå på sånt! att någon verkligen säger att man är fantastisk som man är behövs verkligen, för de flesta skulle jag tro. det var som sagt, galet bra. 

(och även om jag inte är insatt så känns det bra att obama blev president, jag satte på tv:n i morse precis under talet och jag blev nästan helt tagen.) 

((imorgon har vi uppsatsskrivning, den ska jag förbereda nu. jag tycker faktiskt att det ska bli kul, ääälskar att skriva!)) 

det blev lite många paranteser va. hej! 

vivaldi

ojojoj, nu när jag väl har massa läxor att göra, DÅ tar jag mig tid att blogga. duktigt, inte sant? höhöhö. 
jag har ont i mina axlar. hade hälsosamtal idag och hon skulle känna om jag var spänd. känna och känna. hon tryckte allt vad hon hade och sa "gör det ont...?". jag kände bara för att skrika men det blev bäst ett kvävt "mmh". men hon släppte inte. det gjorde så fruktansvärt jätteont! pain. så jag är tydligen spänd i axlarna & nacken , låter väl mindre bra. 
sen stack hon mig i fingret också, hon misstänkte att jag hade blodbrist eller nåt. men det hade jag inte, inte slarvar jag med maten inte ;) haha. 
efter skolan (ja, typ två timmar efter...) hade jag fiollektion. jag spelade ett stycke av vivaldi (därav den ... fantasifulla rubriken). sen fick jag vänta en och en halv timme till, då började min kör. alltså, måndag är verkligen VÄNTDAGEN. och nu fick jag inte så mycket läxor gjorda heller eftersom bläcket i pennan tog slut. då kändes det verkligen ovärt.
jag sörjer nog litegrann att lovet är slut. skulle inte skadat med sisådär en veckas lov till. jag är inte direkt utvilad. jaja. lovet var GREAT ändå! :D 
nä, nu borde jag ta mig i kragen och sätta igång med pluggandet. ett svenskahäfte och en himla massa engelskaglosor. & klockan är tjugo över åtta. det känns inte stabilt. 
kram på er. 

RSS 2.0