01.45

BE WITH SOMEONE WHO KNOWS
WHAT THEY HAVE WHEN
THEY HAVE YOU

saxnäs, öland

gårdagen var grym! åkte med erikas familj till Saxnäs på Öland sådär vid niotiden på morgonen. först var det mulet och man tänkte "fäään om de har stekande sol och 30 grader hemma i Växjö" men tolvtiden sprack det upp och blev HUR skönt som helst. och något senare fick vi sms från människor hemma som berättade om spöregn och åska och man bara "HAHA in your face!". det kändes rätt bra.
på Öland låg vi mest och stekte i solen hela tiden, tog några dopp då och då och sen åkte vi bananbåt också. grymt kul! helmysig tripp till den avlånga ön vid sveriges östkust alltså! och jag har jämnat ut min bränna, YES! tja, jag har kanske jämnat ut den lite väl mycket. råkade, trots alla mina ambitiösa insmörjningar med solskyddsfaktor 10, bränna axlar och lår och speciellt översidan av mitt högra lår gör så olidligt ont. AJ. men iallafall, jag är jämnt brun, woho!
vi hade ju tänkt tälta på kvällen men som ni kan förstå bidrog det karaktäristiska Växjövädret till att detta blev inställt. Ola var dock gästvänlig och bjöd in oss några människor hem till sig. vi kollade på Die Hard (det var första gången jag såg den och den var BRA och helt otroligt amerikansk, no surprise) och satt på en brygga och pratade. mysmänniskor, mysmys.
nu ska jag ut och övningsköra ännu mer, gör det i princip varje dag nu, det är så galet kul!
får se vad morgondagen bjuder på och på LÖRDAG ska jag till Liseberg med Emil och hans kompisar. jag längtar! känns lite sorgligt att vi inte kommer träffas på flera veckor efteråt dock.

RSS 2.0