bryggor mörker miss li kortspel picknick konserter utomhusbio sommar

detta har varit den bästa helgen.

nazism imperialism gavrilo princip OSV

sitter och skriver på historiaprovet. är fullkomligt slut i huvudet och fattar inte ens vad jag själv skriver?
satt just och lutade huvudet i handet och sneglade mot historiaboken (och inte förrän här upptäcker jag att jag skrivit "handet") och väste "jag orkar inte hitler...."
visar väl nåttsånär hur illa det är, haha.
klar blir jag nog idag eller möjligtvis någon gång vid 1-2-tiden i natt.
sista enorma grejen vi har innan sommarlovet iallafall, och DET är najs!
sommar.... åh sommarlov.... åh. längtar ihjäl mig faktiskt lite.
imorgon är det helg. (*Julia Sassersson gillar detta.*)
blir en fotolektion, något katedral-50år-jubileum i aulan och sen blir det buss hem direkt och rep i rottnegården inför musikcaféet på lördag. och på söndag är det vårkonsert i domkyrkan. och jag ska kunna alla tre verser av "en vänlig grönskas...." utantill och gud vad det inte kommer lösa sig.
ska. sluta. vara. pessimistisk.
får träffa min fining i helgen iallafall och det är väldigt underbart :D:D:D:D ända människan som får mig att sluta tänka på allt jobbigt. (*Julia Sassersson gillar detta.*)

ska sluta. ska skriva om imperialismen. TJO

ingen tid och ingen ork

nä men jag är sjukt trött efter ungdomskörfestivalen.
blev i genomsnitt 5 timmars sömn per natt dessa fyra dagar, haha. men det bör nämnas att de få timmar jag sov, sov jag extremt gott. ovanligt för att vara luftmadrass och sovsäck. men är man trött så är man.
festivalen var iallafall grymt skoj, nya människor, massa sång, vara uppe halva nätterna. det gillar jag. orkar inte köra någon ingående beskrivning för jag är för trött nu.
sitter och skriver på historian, ehm, fick några extra dagar eftersom jag vart iväg. det som suger är att jag skriver orkar jag inte skriva frågorna klart, utan sparar alltid en del på varje fråga. har alla frågor nästan klart, men inte helt. haha.
hej

step aside

för trött.
för mycket på historian kvar
för mycket samhäll att läsa på
för mycket kvar att packa
för trött

men nu är vi lediga tills på måndag
och i övermorgon åker jag till stockholm över helgen
och på lördag får jag träffa släktingar
och nationella proven är över

men...
jag kommer sakna en fin en.
hatar maj lite mycket ibland.

!?!?!?!?!?

jag visste inte vad jag skulle ha för rubrik, hähä gulligt.

nu är jag nyss hemkommen från en 3 timmar lång handledarkurs inför övningskörningen *puh*. inte riktigt så dödligt tråkigt som alla har sagt att det är, men nä, jag är inte pigg. var liksom tvungen att gå upp vid sju på en lördag. SJU. lider.
snart kommer alltså jag ut på vägarna, är lite rädd. kommer köra ihjäl mig själv säkert.
igår kväll var jag och folk ute i Jannies stuga och hade det mysigt med grille, spel och prat. MÖJJSIGT! :D
nu ska jag snart in till stan (igen) och repa inför vårshowen, sen blir det hem till E och imorgon är det SHOW. iiiishk, vi ska inleda hela showen, för läskigt.
PÖSS

men kul då

AHHHHRGGGGGGHHH!!!!!!1
kommer hata mig själv förevigt
nationella matteprovet var inte ens svårt, och så gör jag ett äckligt slarvfel på en uppgift som ger en massa poäng. liksom, UNDERBART.
efter nationella satt jag iallafall och drömde om en eftermiddag utan någonting att vara uppstressad över - inga prov, inga uppsatser. så ger vår historialärare oss ett hemprov i historia A och nu mår jag dåligt över det.
TACK <3

nu ska jag sova ändå.

don't look back into the sun

blev klar igår, OTROLIGT nog. före klockan elva till och med, ser man på! men oj vad kort arbetet inte blev. hmpf, hmpf.

fick höra idag att jag har MVG i svenska A! det var helt galet kul och enligt mig oväntat så det förtjänar ungefär såhär många smileysar: :D:D:D:D:D! bästa händelsen på dagen typ, och det beskriver väl ungefär hur meningslös dagen varit i övrigt.
nädå, nu ska vi inte överdriva. men jag har varit ordentligt trött. och när jag gick ner till domkyrkan för en timmeslång övning med kören var jag så hungrig att jag knappt kunde gå upprätt. jag sover för lite och jag äter för lite, vet. kikade på såpabandy utanför katedral också, tydligen någon tradition. bästa var ju när alla ramlade och halvt slog ihjäl sig, muahaha. nä förresten, bästa var att elevrådet hade fixat massa piggelin som kastades ut, tihi. jag älskar isglass.

imorgon har vi nationella i matte och jag orkar inte bry mig. det går säkert bra ändå, och gör det inte är det inte hela världen. nädå. för allt annat är nästan helt perfekt nu. och jag har en fin pojkvän. och jag är faktiskt sjukt lycklig. förra våren var upp och ner och faktiskt väldigt mycket ner då och då. och nu är allt helt tvärtom.

PLUS, grillfest med gamla folket på fredag, det är väldigt mycket PLUSPLUSPLUS. omtyckta, saknade människor! PUSS

MUST DO

ska göra:
skriva om churchills betydelse för samhället
läsa igenom allt
printa ut det
SOVA

ska inte göra:
surfa runt på bilddagboken, facebook, bloggar och bilddagboken igen.
äta mer godis och få ont i magen
slarva igenom arbetet för det ÄR faktiskt viktigt för mitt betyg

helt enkelt: HEJDÅ internet. eller njae, jag behöver tyvärr kolla fakta på internet, men HEJDÅ ovärda sidor som tar upp äckligt mycket av min tid.

freitag friday fredag

åh, bra dag.
åh, helg.
åh, SÄNGEN NÄSTA.
GODNATT!

WC

eh, jag är inte alls trött på churchill-utredningen, inte alls. visst är det intressant och så (SANT) men mannens liv tar ju aldrig slut, och det händer sak på sak, han byter yrke varje år typ och byter till och med parti två gånger. jag har skrivit och skrivit och skrivit men jag har bara kommit till 1914. och mannen levde till 60-talet. känner för att skriva "sen var det två världskrig och det gick väl bra och sen fick han nobelpriset och sen dog han".
gulliga kerstin gav oss iallafall lite extra tid på oss så nu behöver vi inte vara klara förrän på tisdag (hallelujah-kören sjunger). därför slipper jag sitta uppe hela den här natten iallafall. kommer jag säkert få göra på måndag istället.
samma gulliga kerstin (lägg märke till liiiite sarkasm i "gulliga") ska vi tydligen ha i PSYKOLOGI i tvåan. och nej, ni som inte har henne förstår inte riktigt hur skeptisk jag är.
borde nog lägga mig i rimlig tid ikväll, imorgon blir en heldag. dagen börjar med nationella prov i engelska (läs- och hörförståelse). sen ska jag jobba lite på ett engelskaarbete med emma. efter detta ska alla andra på idrottsdag men efter körtelfebern nu så skippar jag detta och drar ner på stan och fikar med en annan emma (som förövrigt jag inte träffat på riktigt länge och hon är riktigt saknad). efter fikat så ska vi repa med bandet på eftermiddagen. inte nog med detta, vid 6 så ska vi bowla och äta pizza med de kära vitryssarna. jag kommer att komma hem vid ungefär kvart i 9 och vara helt utpumpad. lever jag? den som lever får se! SO LONG!
(churchill nästa)

tuesday night

veckorna just nu är bara fyllda av en enda stor längtan efter helg och sömn och mys. jag har verkligen tappat all min skolkärlek. nä okej, jag har aldrig älskat skolan, men nästan aldrig hatat den heller. nu är allt bara grått och tråkigt och segt och helt, halvt meningslöst. OKEJ DÅ, inte allt, men ändå, helgerna är såsåSÅ mycket bättre.
synd att det bara är helg 2/7 av veckan.
5/7 skola.
värt?
nej, just nu känns det inte så värt.

djupt inlägg. och jag saknar honom så mycket så SNÄLLA ge mig helg?

tack, och tack ni som gör skolan och vardagarna roligare, alltså mina kära vänner.
AMEN

finaste dagen (haha)

tjosan. idag lekte vi alltså på evedal med våra vänner vitryssarna. det var ruggigt, kallt och mina händer förfrös. härligt värre.
vi försökte lära dem kubb, och de som spelade i lag 1 & 2 var väl helt ok entusiastiska. men när mitt lag (3) skulle möta lag 4 dissade vitryssarna oss totalt, och vi stod där och spelade kubb för oss själva innan vi insåg att ingen av oss svenskar heller ville hålla i de äckliga träpinnarna (sjuka, svenska spel) så vi gav upp kubbspelandet och joinade de andra i en vitrysk lek. de entusiastiska vitryska ledarna tyckte det var ÜBERKUL men jag hoppade över att vara med, haha. lärarna från vitryssland föste runt oss som kor eller spelpjäser kanske, och en av dem pratade ivrigt med oss - på vitryska. "okeeej....?", tänkte vi då. WELL. dagen var väl inte för givande. killarna lyckades lära dem lite svenska.
"du är dum i huvudet", säger Vadim från vitryssland till min classmate Robin.
Robin blir arg.
Vadim ångrar sig.
"vacker flicka!"
fina stunder vi hade idag alltså, fint.

åter igen denna förbannade måndagen

idag har jag umgåtts med... bambadam... VITRYSSAR! det är nio pers här på besök i Växjö och vi i klassen ska umgås med dem lite grann. idag visade vi runt dem på skolan, och det blev väl lite stelt och jobbigt och jag trivs inte i sådana situationer. allt var helt enkelt lite stelt. vi skulle vara speciella värdar för en av dem, och jag fick en av de två killarna. han var trevlig och pratglad iallafall, även om jag pinsamt nog hade lite svårt att höra vad han sa haha. sen var vi på stan också. imorgon ska vi ut till Evedal och ha friluftsdag med dem och på torsdag ska vi bowla och äta på restaurang. blir nog rätt trevligt ändå, de verkade trevliga och vettiga haha.
denna måndagen började iallafall med nationellt prov, nationellt prov och ja, återigen, nationellt prov. alla var i tyska; läsförståelse, hörförståelse och fri produktion. jag tror att det gick rätt okej faktiskt. har en hyffsat bra känsla iallafall. dock blev jag lite chockad på hörförståelsen, var inte ett dugg beredd på att de skulle prata så snabbt så i början blev det bara "bdmoeamdkoemawjek" haha. weeeeell.
nu ska jag fördjupa mig i min käre Churchills liv. det ska bli ... intressant (hemskt segt)

utan sarkasm: hurra

detta är inte en bra dag.
jag är trött och har tröttont i hela kroppen typ.
en känsla av frustration, förvirring, saknad och ilska moler i min mage.
och till råga på allt har jag en hel utredning om churchill att skriva till på torsdag.
orkar inte.
o-oh-orkar verkligen inte.

01.47

alla dessa tankar tar kål på mig i natt.

första maj

min bror väckte mig vid halv åtta idag genom att sätta på datorn precis utanför mitt rum. TACK.
sov iallafall några timmar nu på eftermiddagen. jag brukar verkligen aldrig annars sova på dagen, men nu efter körtelfebern är jag konstant trött så jag kan somna när som helst ungefär.
ikväll ska jag och Emil se 17 Again på bio, hoppas den är bra. säkert lättsam som alla andra amerikanska komedier, sånt gillar jag haha.

och ja, valborgskvällen igår blev lite fail om jag får säga så.

RSS 2.0