080930

jag säger bara...

Var är Jens?!

(internt xD)

080926

jag är lite less, kunde inte byta estetisk verksamhet till musik för det var fullt. suuuck.
men jag är lite glad också, för vi hade en skoj fotolektion i morse, ljuset utomhus var helt underbart och jag fick några riktigt bra bilder. tjoho!
nu är det helg, och jag är helt slut. därav det kortfattade inlägget. jag somnade på bussen, vaknade inte förrän vi var i rottne och då var jag helt sådär slut så jag knappt orkade röra mig. jag funderade nästan på att sitta kvar på bussen för att jag inte orkade gå av den. höhö, så kan det gå!
nu ska jag sova ut. imorgon ska vi spela vår första innebandymatch, mot hovshaga! kulkulkul!
pusskram


du är svår, så svår att förstå

jag tänkte lägga mig nu egentligen, men kände för att slänga in ett litet inlägg nu bara.
for your information öppnar monki i växjö imorgon klockan 12.00! wey liksom. tyvärr har jag inga pengar att bränna på fina kläder, men äsch, man kan ju kolla iallafall. det är ju gratis och kul :D hoppas bara det inte blir det nya gina tricot, så alla tjejer i växjö springer runt i monki-kläder istället. det skulle vara ... trist.
fy vilket ytligt inlägg, handlar bara om kläder. höhö.

jag tänker på en vän ikväll.
sen tänker jag på en annan vän ... väldigt mycket kan jag säga. fast det är inte bra för jag borde inte tänka på honom men det gör jag ändå.
det suger.


imorgon ska vi ha informationkompetens hela dagen, det låter trist bara på namnet. höhö. sen blir det rep med bandet, tjoho!
NU KOM JAG PÅ ATT JAG SKULLE TAGIT UT SOLOT TILL IMORGON!!! GAH! jag känner mig som världens opålitligaste >.<

pusshej.

tjingeling tisdagskväll

nu har det varit lite dåligt med bloggande från min sida känner jag, men äh.
igår var jag och marlene på ryssby (en internatskola typ 5 mil utanför växjö) och hälsade på några vänner som bor där. där var det livat vill jag lova! hahah, det verkar ju vara himla kul att gå där, men jag tror inte jag skulle orka det i längden, så jag är faktiskt ännu nöjdare med katedral nu! skönt. jaja, det var himla skoj att se Johans och Sofies miner när vi kom instapplande dit, för vi hade nämligen hållt hemligt att vi skulle hälsa på. men det var självklart skoj att träffa dem, de gamla klasskamraterna. bah, nä, nu saknar jag min gamla klass lite ... äsch, SP08D är bra den med!
hmm, jag känner att jag är himla bra på att hålla mig till ämnet här.
jaja, ryssby it was ;)
idag har vi gått i skolan och haft två & en halv lektion, inställda lektioner osv gör ens skoldagar rätt sega, om man inte har nåt skoj att hitta på på håltimmarna det vill säga. efter skolan träffade jag Matilda. vi fikade och besökte någon form av fritidsgård för gymnasiet (Pax Café hette den) som vi hört talas om men vi hade ju aldrig varit där. det var rätt litet, modernt och man kände sig lite sådär lagom bortkommen. håhå. det bjöds på gratis kaffe. SYND att jag inte dricker kaffe då! jag måste lära mig att dricka kaffe eller te eller både och, nu går jag ju faktiskt i gymnasiet. höhö. känns lite pinsamt när folk frågar om jag vill ha kaffe eller te och jag bara "eeh ..." hahah!
jaja, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. jag ska fläta håret och äta ett äpple och sova nu.

godnatt!

tjalalalala

rögle vann igår, 4-1 mot färjestad! och jag var där! första matchen i lindab arena, underbart. stå och svettas i 4 timmar bland massa folk, dä ä grejer dä! modo på tisdag då, heja heja!
jag har fortfarande på mig pyjamas idag, hmm. sitter och skriver på en engelskagrej, men det går inget vidare bra. det är inte bra att skriva uppsatser på datorn för man gör bara massa annat då. "måste bara kolla bilddagboken", "måste bara läsa den där bloggen" ... ja, ni vet! jag känner verkligen ambitionen flöda just nu ... eller inte.
imorgon ska bli en kul dag, mer säger jag inte ;) hahah.

hejsvejs!

när jag blir stor ska jag bli ekonom



jag skulle gärna köpa denna eller någon annan av de fina koftorna eller hoodtröjorna på bikbok.
ja, om jag inte hade lagt halva studiebidraget på fika det vill säga.
jag får vänta tills oktober. hoppas det är en riktigt mysigt ruggig månad då.

fredagskväll yeah

hallojsan. jag sitter här och proppar i mig godis och läser bloggar. börjar nästan bli lite illamående, men när man har börjat äta kan man ju inte sluta. inte bra alls!
dagen har varit helt okej. hade min första lektion på IVÄ (individuellt valt ämne) idag, FOTOGRAFISK BILD A! det verkar himla skoj, men rätt svårt ändå. vi fick springa runt och fota en stund med skolans systemkameror också, jag och anna-maria fotade främmande människor på stan. undra vad de tänkte om oss. haha! en historialektion och en samhällslektion var det också idag. aningens segt, faktiskt.
sånglektion, buss och nu sitter jag alltså här. hmm, jag känner att min dag inte har varit något vidare intressant.
jag tycker inte om att jag känner stress över läxor på en fredagskväll, suck. synd att man har typ fyra grejor tills på tisdag, väldigt synd. men vi får "långhelg" åtminstone, vi är nämligen lediga på måndag. det behövs kan jag säga! måndagen ska nog jag och två vänner spendera i Ryssby, hälsa på en annan kompis som bor på internatet där.
IMORGON SKA JAG TILL ÄNGELHOLM OCH KOLLA PÅ RÖGLE-FÄRJESTAD! AAAAAOOW! :D 

ha en fin fredagskväll hörrni!

you make me feel like no boy

tjofräs! denna dagen har bestått av:
1. friluftsdag. vi skulle gå en runda och stanna vid olika stationer, typ bygga vindskydd och stormkök så fort som möjligt, gissa djuren (haha), kasta stövel etc. jag har faktiskt aldrig gått på scouterna, så jag klarade väl inte sånt där så jättefint. heheh, min grupp byggde ett vindskydd för giraffer, vi använde pinnarna lodrätt. håhå. väldans mys var väl inte dagen, men helt ok när man jämför med en 1,5 mils vandring i skogen (som vi fick genomlida på vår s.k. introduktionsdag).
2. kamp för inställd samhällslektion. vi var cirkus 14 personer därute på friluftsdagen, och eftersom vi var tvungna att vänta 3 timmar på vår enda lektion, kändes allt himla ovärt. därför fick vi rusa runt, prat med klassföreståndare, en annan lärare, expeditionen, vår samhällslärare och slutligen rektorn för vårt program. men det gick!!! (woho liksom).
3. cafémys. efter vi hade gått från skolan (efter det där runtrusandet) så gick jag och tre andra tjejer i min klass till ett café och satt där ... ett bra tag. ungefär 3 timmar tror jag det blev, haha! vi köpte till och med kakor TVÅ gånger. munk och dröm blev det för mig. men det var faktiskt väldigt trevligt att sitta där och prata i evigheter, ett missöde hanns också med. Erika välte ut sin tekanna (teet hade som tur var hunnit svalna) över Brendas stol typ. hahah, vi tyckte bara att det var så himla kul, jag skrattade så jag halvt kunde andas. sånt gör ens dag, typ.
4. rep med bandet. min röst mådde inte fint efter förkyldningen, jag låter inte som mig själv när jag sjunger. men repet gick ändå fint (jag spelar keyboard också), och vi har nog hittat en ny trummis också, woho!
5. hem till matilda. vi hade det allmänt trevligt några timmar. åt pizza, myste med katterna (fast jag är allergisk ...), spelade gitarr & sjöng och så vidare. myspys :D

nu på kvällen har jag egentligen inte gjort någonting värt att nämna. jag har pluggat lite engelska och bara degat framför datorn, läst bloggar och sådär.
RÖGLES ELITSERIEPREMIÄR IDAG! började superbra men slutade mindre bra. ett poäng blev det iallafall! vi taggar inför lördag.

puss på er!


jag har ingen rubrik-fantasi

hejsan! idag blev det skola för mig. som tur var gick vi bara till tjugo över ett idag, hade vart lite jobbigt annars I think.
nu sitter jag under en filt, har just druckit/ätit (vad säger man egentligen...?) championssoppa, hemskt gott. ska nog försöka dra mig från datorn snart, har tänkt att ägna en stor del av den här eftermiddagen/kvällen åt plugg, så slipper man göra det sen liksom. en engelskabok ska läsas, en uppsats ska skrivas, några uppgifter i samhällskunskap ska göras och några mattetal ska räknas. håhå. ikväll kommer jag somna som en stock, jag lovar! sen är det ju idol också, skojsigt! pusspuss!


vi är alla grön & vita bröder

hej igen! nu har jag ... eh, inte gjort så mycket värt att nämna egentligen. jag såg på ellen degeneres show innan (eller hur det nu stavas). jag skrattade faktiskt åt det, det var himla kul. några skojiga skådespelare var där, och kristy lee cook. höhöh. jag hade en diktskrivarperiod innan idag också, skrev 6 dikter på en halvtimme ungefär! hahah :S
jag hade glömt bort att vi ska ha friluftsdag på torsdag, tills emma påminde mig. vi ska gå några kilometer och ha massa aktiviteter, grilla korv och sånt därnt med alla andra ettor på skolan. vi ska samlas vid vais-torpet eller något liknande, och jag har ingen aning vart det ligger. och jag hittar knappt i Växjö överhuvudtaget, jag hittar till Matilda, Katedral och i centrum, ungefär... lycka till till mig! äh, de löser sig nog på ett eller annat sätt.
funderar på att gå ner till sporthallen och iallafall kolla på innebandyträningen ikväll, så jag kommer utanför huset och är lite social liksom. sen ska vi nog spela träningsmatch mot Hovshaga någon gång snart, himla kul! det blir nog antagligen skola imorgon också.

om ni inte har något för er kan ni kolla på denna filmen på youtube:
http://uk.youtube.com/watch?v=QILz5uR9HiQ

pusspuss!

en bild säger mer än tusen ord

    
  
  
    
   
  shopping, kosta, bio och bara allmänt prat och mys!

mitt sommarlov i sisådär 26 bilder. norrland, släktingar, skåne, grekland, kompismys, galenhet, you name it. <3

god morgon, god morgon

tjosan hoppsan. denna morgonen har jag levt på flytande föda ska ni veta. jag har ätit varma-koppens championsoppa och druckit ett halvt paket apelsinjuice. apelsinjuice är bland det bästa jag vet, mmmums!
nu ska jag fixa med massa bilder, sen har jag tänkt lägga ut några här också! det är såna här dagar man har tid med såna saker. haha.
ha en fin dag!

bye summer 08


jag har lagt över lite bilder från sommaren till den här datorn, så jag ska försöka ladda upp några här också har jag tänkt.

jag installerade nyss picasa, rätt skoj att överredigera bilder. haha.


blått och rött och så lite grönt

tjohej! herregud vilken bloggare man blir när man inte har något att göra, haha! jag lär ju inte uppdatera så här ofta sen om man säger så. paha. innan hade jag blogg på devote.se (eller well, jag har visst kvar den) och på slutet uppdaterade jag ungefär en gång i veckan (om inte mindre...). hmm, hoppas det inte blir så med den här bloggen, det vore ju inte så trevligt. inte för att jag har några läsare, men det känns ju ändå bra för en själv om man uppdaterar då och då. så man fyller sitt blogg-behov, liksom ;)
jag tog mig tid (öh) att fixa lite med färger och typsnitt, känns så himla jättetrist med svart och vitt och Arial. nu känns bloggen mycket mysigare och mer Julia liksom, när jag slängt in lite färger på rubrikerna, länkarna och så lite naturvitt i bakgrunden.

nu borde jag sätta igång och fixa klart mitt referat. jag refererade en Rögle-krönika (såklart det blev något som handlade om Rögle, haha!). jag är rätt nöjd, men det blev tydligen aningens långt så måste kika igenom och banta ner det något. FÖRRESTEN,  nu är det exakt fem dagar kvar till hemmapremiären i Lindab Arena! uuuunderbart! gissa vem som kommer vara där (förutom 5299 andra människor)? jo, JAG!  mums.

for your information har jag sett ännu mer tv, hahah, såna program man aldrig ser på annars liksom. oprah winfrey, cityakuten och så vidare och så vidare. jag har även varit duktig och gjort makaronilåda. men sen när jag skulle äta insåg jag att jag ändå inte skulle känna smaken av den ... lite surt.

GODKVÄLL! (nu ska jag knarka youtube igen)

all i really need is you

after all these years
after all these tears between us
still I couldnt find
someone half as right as you
and each time I stop to think
what it is I really need
here's what I conclude
all I really need is you

just say what you want to say
you dont have a chance in the world
can I, knowing how I've tried
still come close to losing you
when you are my world
have I spent so many years
trying but in vain to tell you
dont you know its true
all I really need is you

neil diamond

no school!

nepp, det blev ingen skola för mig idag.
förmiddagen har jag ägnat åt att kolla på top model (det är bara när man är sjuk man har tid att titta på massa olika tv-program). jag kollade lite på inspelade avsnitt av bamse också, rätt så roande faktiskt!jag har också blivit rätt fast i 9/11, så nu har jag kollat på en massa youtube-filmer om det. hemskt, men också rätt intressant. igår såg jag en två timmar lång dokumentärfilm om det, kanske därifrån det kommer. hmm ...  jag har också lyckats skriva klart massa engelska-meningar, imperfekt och sånt. då har jag bara svenskan kvar att göra ... skönt.
detta blev ju inget vidare skojigt inlägg nej, men strunt samma.
have a nice day!

jag har myror i näsan

hehe, vi hade inte tillräckligt med muffinsformar, så det blev kladdkaka istället. men det är ju gott det med. muuums!
angående rubriker så killar det sjukt mycket i min näsa men jag kan inte nysa, rätt jobbigt.


(direkt när jag postat det här inlägget kommer jag nysa, bara för det)

godnatt


men tjenare!

jahopp, då har jag skaffat en ny blogg igen nu då. hmm, jag måste sluta att tröttna på mina bloggar efter ett tag.
jag är sjuk idag. inte skoj alls. jag har snart ätit upp en hel påse fünf kräuter, såna örthalstabletter ni vet? min far köpte även fishermans friend till mig, men jag tycker nästan de är lite fööör starka. haha! jag ska nog snart baka, chokladmuffins. måste ju ha nåt att trösta mig med om jag är sjuk imorgon också. egentligen vill jag inte missa skolan, känns som att man kommer komma så himla mycket efter då. men mår man som en sophög är det ju inget vidare skoj att vara bland en massa människor och tvingas tänka och vara social. nää, men man får väl se hur det blir!
hmm, just nu testade jag att prata, jag låter som en robot. rätt kul faktiskt.
ska även tillägga att jag har varit helt såld på låten "unchained melody" den här helgen. den låten är så himla fin.
nä, nu ska jag nog snyta mig och dra mig neråt. jag borde hitta en filt också, vore väl behövligt.

pusshejsan!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0