fair play cup 09

hemma igen. jag är inte alls pigg och inte alls frisk för under natten drog jag på mig en förkyldning... nu svider det som in i bomben i halsen och huvudet känns som en enda fet sten så ja. imorgon kommer jag inte må bra, haha.
hur som helst. fair play var skoj, fast inte lika skoj som alla andra år. lagkänslan finns inte riktigt där längre. men jag måste ju ändå påpeka att Rottne IF-andan är starkare än någonsin. med en himla massa hejaramsor, öronbedövande gastutor (eller vad det heter), megafon och bankande på papperskorger var vi Rottne-lag plus föräldrarna lätt fair plays bästa klack.
- åh nej, ska jag döma ett rottnelag nu igen? man kan ju knappt höra vad man själv tänker!
ett citat av en av domarna, hahaha!

så ja, hur gick det för oss då? jo det gick faktiskt helt okej. första matchen mötte vi emmaljunga. efter första perioden låg vi under med 2-0 (!!!) och det kändes lite hopplöst, men vi kom tillbaka och fick 2-2 och ett poäng! andra matchen förlorade vi mot husqvarna. den tredje vann vi, mot Varla (vet inte ens vart ifrån de kommer....) med FYRA NOLL! jiha! efter matchen fick vi reda på att husqvarna slagit emmaljunga och vi var klara för KVARTSFINAL, hahah föreställ er tjejskrik och hoppande så ser ni oss när vi fick reda på det.

kvartsfinalen spelade vi idag klockan kvart i 12 och vi hade inte en chans. färjestaden var mycket bättre än oss och vann rättvist. vi var ändå det rottnelaget som gick längst tillsammans med F12, så man är inte jättebesviken ;)

i fredags fyllde jag ju 17 och på cupen överraskade Jannie och Marlene mig med tårta :D gulligt! sen fick jag ett påskägg fyllt med godis och örhängen också. tack vänner <3

några små minnen från cupen:
my som blev utvisad fyra gånger på två matcher - av samma domare! efteråt skrattade vi åt det, haha.
alla som höll på och reta putte till vansinne på lördagskvällen (jag hörde faktiskt inte till dem!). halvt vattenkrig på rummet, haha.
- putte, ärligt vi skulle ju bara vattna din blomma! (de hade köpt en blomma till honom på dagen)
- sara sa ju "jag ska vattna DIG!"
ARMS OUT, AND PULL THEM BACK osv.

och nu strejkar hjärnan. ärligt talat, jag är så himla trött. måste sova.

sweet sixteen



denna coolingen även kallad JULIA fyller 17 imorgon!
halleluja!

försent för att backa undan

idag var jag och carro på braås (gamla högstadieskolan) och hälsade på. varför vet jag egentligen inte, vi ville väl träffa lärarna, och jag hade faktiskt aldrig varit i samhället jag spenderat tre år i sen i juni.
jag har insett en del saker.
- högstadiet är skit. jag fattar inte hur man härdade ut faktiskt, men jag gissar att jag hade tur som hade så bra klass. utan den vet jag inte om jag hade velat återvända till skolan, någonsin.
- det är sjukt varmt i braås skola, och instängt, och fruktansvärt litet.
- jag saknar mårten, min förra SO-lärare. om vi slår ihop lars, fredrik och ola så får vi en lärare som nästan är likabra som mårten var. han är cool.
- jag gillar katedral. väldigt mycket. jag tycker illa om min klass, men jag gillar ändå skolan så himla mycket mer.
- jag är glad att jag slipper sitta på 8.10-bussen till braås imorgon.
- när jag gick över från högstadiet till gymnasiet tyckte jag att steget var väldigt litet, att det inte var alls så stor skillnad. det har aldrig varit någon jobbig övergång från högstadie till gymnasie för mig. men nu när jag var och hälsade på på braås så insåg jag att skillnaden är större än vad jag trodde. mycket större.
- jag har förändrats mycket sen 13 juni 2008.

nu ska jag sova bort grubblet och imorgon ska jag till skolan, träna och packa och på fredag händer detta:
1. JAG FYLLER 17!
2. VI SKA TILL FAIR PLAY CUP I JÖNKÖPING!

uuunderbart. tjingeling.

all about you

1. julius är en dålig bloggare, shame on her
2. julius gillar livet
3. julius borde sluta blogga
4. julius sviker skolarbetet lite för mycket just nu
5. julius ska svettas i rögleklacken imorgon för första gången på rätt länge
6. julius ska nog sluta blogga. kanske.

fin

fin


come up to meet you

VÅRVÄDER, man blir överlycklig av det, inte sant? nu ska detta allt hålla i sig, det får inte börja snöa om två dagar igen. igår sa jag att jag skulle tvinga fram våren och använde mina converse. tänka sig.

på engelskan hade vi besök av två män från tanzania. vi som ville fick följa med ut i ett mindre rum och lyssna på när de pratade, ställa frågor och så. jag ångrade mig verkligen inte. en av dem var sjukt intressant att lyssna på, så himla livsglad med. han bad oss att hälsa på i tanzania. det vill jag. JAG VILL UT OCH RESA, NU! orkar inte sitta fast i en skolbänk på katedral mer, jag vill se världen.

det händer ingenting.

har haft en låt på hjärnan till och från sen i tisdags. en låt jag bara hört en gång, en tjej i klassen gjorde någon redovisning om den. det är HELT STUCK. och den är fin-fin-fin.
like an apple on a tree
hiding out behind the leaves
I was difficult to reach
but you picked me

LYSSNA HÄR!

backa inte undan

det är alltid roligast att blogga när man egentligen har andra saker att göra, hur kommer det sig tros?

jag bloggar inte mycket nu för tiden. vet inte varför, har kanske för lite att skriva om. fast egentligen har jag för mycket som kretsar i mitt huvud just nu. det ska jag inte skriva här.

vi hade matteprov idag, tillsammans med alla ettor på samhäll, i två timmar. vi satt i teknikums skrivsal, och när jag tittade in där kändes det creepy.
hur matteprovet gick? (här höll jag på att skriva patteprovet)
okej, antagligen. inte toppbra, men okej.

kollade på top model efter skolan (helt OK tidsfördriv, hehe). de visar säsong tre just nu, och det var exakt den säsongen som jag var som mest "besatt" av programmet. känns lite nördigt att jag fortfarande kan namnen från typ 2003.

HOWEVER. helgen skulle gärna kunna få komma nu? komsi komsi.
fredag: helg - mysfest med folk i öjaby
lördag: övning inför körfestival i domkyrkan - match mot hovshaga - festfestfest
söndag: blir en annan historia


ni är inte ens bifigurer i mitt liv

mcdonalds vid sextiden

"livet alltså.... livet i ett nötskal"
"valnöt..."
"...det ska tydligen vara bra för hjärtat!!!"

från filosofi till kvällspressens hälsoråd.

orkar inte genomlida två timmar och fyrtiominuter foto imorgon, det är inte ens kul längre. jag och min kompis var så uttråkade så vi photoshopade bort hennes ena öga förra gången. det blev dock väldigt lyckat gjort och jag vek mig av skratt när folk på bilddagboken gick på det.

nedstämt inlägg kanske... POSITIVT:
1. snart vår
2. snart vår = kärlek


juliet

nu har jag inte skrivit på ett bra tag.
det är mars och en massa saker händer.

(och två sekunder efter att jag publicerat insåg jag att det inte alls var ett bra tag sen jag skrev, snarare fyra dagar men det känns välidgt mycket längre)


RSS 2.0