tjugotvå och tjugoett

godkväll! :)
jag är supertrött fast jag sov 12 timmar förra natten. det känns inte så stabilt måste jag säga. 
hur som helst, i måndags hade vi filmkväll hemma hos mig. nio stycken från gamla klassen var vi, hur kul som helst att träffa alla och bara umgås liksom. vi träffas ju inte varje dag som förut. vi lagade tacos, kollade på morgan pålsson - världsreportern, och bara pratade och flummade. mums. sen sov erik, hoffe och tilda över med, men så mycket sömn blev det kanske inte. det är nog därför jag ligger lite back, höhö! igårkväll, när alla hade åkt hem och så, tränade jag innnebandy. det är inte så stabilt att träna när man har sovit för lite. jag kommer ihåg förra gången jag var uppe ungefär hela natten innan en träning. då glömde jag lyfta på fötterna när jag skulle gå över sargen, vilket ledde till att jag ramlade helt handlöst. sjutk pinsamt var det! den här gången slapp jag såna hemska incidenter som tur var :P
idag var i stan med Emma och Erika. vi åt glass på mcdonalds (ofcourse, deras glass är typ kärlek), och kikade i affärer ett tag. växjö har inte så mycket snygga kläder nu för tiden ändå måste jag säga, aningens tråkigt. höhö. 
nu på kvällen har jag inte gjort så mycket värt alls. jag har ätit kladdkaka och kollat på bonde söker fru. det är ju världens mysigaste program, mums! :D 
imorgon ska jag på stan med mamma, kanske hem till matilda, sen blir det feeest! ska bli himla skoj :)
nej nu ska jag nog lägga mig och kolla på vänner ett tag (fast jag lär väl somna när jag kollat sisådär 5 min, så brukar det vara). vänner är bästa serien i världshistorien! 

hejhejtjohej

allt fint med er?
med mig är det grejt. vi har spelat match idag, jag var inget vidare bra men laget i helhet var bra och det var ju toppen, 2-2 blev det men vi skulle ju vunnit! regler är konstiga i innebandy ibland tycker jag! :o
nu sitter jag och äter godis, sen ska jag kolla på parlamentet och ha det skitgött och njuta av att man slipper skolan imorgon. vi har nämligen HÖSTLOV nu! Tjoho! nu insåg jag att jag glömde uppdatera bloggen under förra veckan, men det var sjukt mycket i skolan så ja, det fanns inte riktigt tid till det. matteprov, svenskaförhör, samhällsprov, tyskagrejs och jag vet inte vad. dock gick det mesta bra, och nu är det iallafall lov och jag är gladgladglad :D
jag har inte så mycket planerat detta lovet, mina lovdagar brukar vara rätt fullspäckade, men det är rätt skönt att ha det så här faktiskt. bara ta dagarna som dom kommer. en del innebandyträning blir det nog dock, och på torsdag blir det fest hos Linnéa! naaajs!
vi håller på att planera filmkväll imorgon också, med "det gamla goda gänget" eller nåt, haha! det blir hos mig, tacolagande, filmfilm och myyys. super!
nä nu ska jag göra mer viktiga saker (eller inte)
läsa i engelskaboken kanske? Before I Die heter den - dock har jag redan läst den på svenska.
eller så sitter jag väl bara kvar här, mer troligt, haha!
pööööss

nonono

ikväll mår jag inget vidare ska ni veta. huvudet värker, jag är supertrött och har absolut ingen lust att plugga fast jag måste. andra saker är också mindre kul, men just nu går min energi åt att inte somna (eh, lyckat?). jag måååste läsa igenom några noveller, sen ska jag faktiskt sova. nu skiter jag i att vi har två prov på torsdag, för ikväll orkar jag inte helt enkelt. nä, just nu är skolan usch, att gå Linns "slappa" linje på Ingelstad skulle inte sitta fel. samhäll tar på krafterna.

MEN jag måste ju tillägga att helgen var grymt bra! tjejkväll hos Brenda med lite nytt folk och så, härligt härligt. redigt mycket skratt blev det kan man säga. hähä, Brenda måste vara den mest skrattframkallande människan jag känner, på ett POSITIVT sätt såklart. :D

NOVELLER VAR DET JA... känns inte bra att svenska som var det ämnet jag var bäst i har blivit ett ämne där jag känner att... jag suger. fint va?

jag ska lära mig tänka positivt. får öva på det.

måste bara skriva en sak till: det finns en människa som jag känner som är ... sweet ni vet. hähä. :D

nej, HEJDÅ. ha en trevlig kväll, jag avundas er som slipper plugga. PUSS!

gröntgultrött

godmorgon. eller ja, morgon och morgon... det är väl mer... eftermiddag nu, kanske.
jag håller på att ladda hem mysteriet på greveholm. ja, jag är väl lite barnslig kanske, men jag älskar fortfarande den serien. stackars barn som inte får se några bra julkalendrar nu för tiden. hähä.

jag försöker komma igång med att plugga samhällskunskap, vi har prov nästa vecka, och ska läsa typ 60 sidor i boken. känns lite smått jobbigt.

ingen match i helgen, tråååkigt. nästa helg ska vi möta skillingaryd tror jag? tjoho :D

nä, nu ska jag nog snart duscha och fixa mig och sånt har jag tänkt, lite tidigt med tanke på att bussen ikväll går 17.20 men man blir så dryg av att bara sitta och dega i pyjamas halva dagen, så ja. sen har jag planerat varm choklad + plugg, det är roligare att plugga när man har det lite mys. höhö, for your information liksom. x)

ha en toppen höstdag!

it's still all about youyouyou

hejhopphej.
foto, historia, samhäll, sånglektion, hem. känner inte för att göra någon ingående beskrivning av min dag precis, i'm a bit tired. fy vad underbart det ska bli att sova läääänge imorgon.

usch, just nu känner jag mig lite vemodig. aldrig mer 9b liksom. jag saknar min gamla klass, iallafall nu för tillfället. inget ont mot den nya (för den är allt redigt bra ibland) men ändå ... 9b var ... speciell på nåt sätt. nä, usch, nu blir jag ju depp. jag och sofie pratar om klassfest på lovet. vore väl helt galet kul!

sen känner jag ungefär såhär; #//((!"HNNSIQJ!(/"H(SJJ)I"!I)KA)!I)"I)½!!!!!!!!!!!!!11 över en grej men äsch skit samma, jag ska inte gnälla mer nu.

imorgon blir det tjejkväll hos brenda. myyyyys. hon fyller år idag, GRAAAATTIS :D<3
pöss&kraam

jag är typ halvt boknörd



haha, ja, där ser man. trodde nästan jag skulle få mer, men jag har kommit av mig lite med mitt läsande nu för tiden... höhö. x) nä, nu ska jag skriva om heroin och inte göra onödiga saker som denna. tjingeling!

femtonde oktober

hm, nu har jag blivit lite dålig på att uppdatera känner jag ...
kanske ska berätta om min dag ... eller kanske inte. vi har haft tyska, engelska, matte och historia, inget värt att nämna alltså. det var marknad i växjö idag (som alla andra onsdagar) men den här gången hade de marknadsgooodis där också! fyra stånd till och med. mums. nu mår jag illa.
ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. samhällskunskap kanske, om jag orkar. det är frågan, haha.
nu längtar jag litegrann efter helg. det ska bli skönt och mys.
pöööööss!

torsdagskväll den åttonde

dåligt med uppdateringar nu känner jag. men det är så mycket med skolan och allting nu, så ja...
igår sjöng vi upp med kören, på residenset i växjö. det var sån grym akustik att det blev extra kul att sjunga där. haha, tjoho!
ikväll har jag mest tagit det lugnt, nyss satt jag och rabblade temaformer på tyska OCH engelska, haha! nu tror jag de har fastnat hyffsat iallafall. vi har tyskaprov imorgon, första provet i gymnaaasiet! fast det känns rätt lugnt ändå, förhoppningsvis är det inte allt för svårt!

på lördag ska vi antagligen till jönköping och kolla HV - Rögle! kulkulkul!!!

nej nu ska jag plugga in lite tyskaglosor. höhöhö. pusspuss!


ovärt

jag vaknade vid typ 5.40 idag! det är nog rekord. det var för att jag hörde någon avlägsen musik, liknande typ .... cirkusmusik?! då var jag såklart tvungen på att ta reda på vart den kom ifrån, så jag gick runt och lyssnade vid dörrar, lådor, skåp ... men jag kunde ju inte komma på vart den dumma musiken kom ifrån! då hörde jag plötsligt att människor började prata, och då gick det upp för mig. jag hade letat runt i hela rummet och mer än så efter musik, som i själva verket kom från klockradion precis vid min säng. man är så dum när man är trött.
men det var ju ovärt att somna om, så nu har jag jättegott om tid = ingen stress = skönt! dagen ska börjas med en fotolektion vid 8, kul-kul-kul! och efter skolan ska jag fika med emma, ännu roligare!
puss på er.

i'm thinking way too much

du och jag var bara en illusion. och nu är det verkligen du. och så är det jag.


today i'm feeling up-side-down

hejhejhej! nu sitter jag här och tittar på idol. min absoluta favorit är lars eriksson (fast han är ju inte med ikväll...)! han är sjukt sjukt sjukt jättebra! vem är er favorit i idol? :D

RSS 2.0